FAQ

Veelgestelde vragen

De meest voorkomende vragen allemaal op een rijtje. Heeft u een andere vraag, of wilt u een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op:

Contact

Dit kan door te bellen of te appen naar 06-538 304 70 of te mailen naar info@gelukskleuren.nl 

Normaal gezien kan er een afspraak worden gemaakt binnen drie tot vier dagen.

Gelukskleuren is met name in regio Zwolle en de Veluwe actief, maar over het algemeen kan er altijd een afspraak worden gemaakt binnen een uur rijden vanaf Zwolle.

Kosten

Bij spot-repair gaat het om kleine delen van de auto die gespoten moeten worden. Ten op zichte van een spuiterij bent u in de meeste gevallen slechts één-derde van de kosten kwijt.

Afspraken daarover worden altijd overlegd. In de meeste gevallen worden er geen voorrijkosten berekend.

Ja, meer schades op dezelfde locatie laten repareren is altijd voordeliger bij Gelukskleuren. In overleg kan er een prijs worden afgesproken.

Reparaties

Elke schade moet binnen een blaadje met A4 formaat passen. Dit mogen dus ook meerdere plekken zijn op de auto.

Nee, dit is niet de ervaring. Door gebruik te maken van originele kleurnummers en door de spot-repair techniek zijn kleurverschillen niet te zien. Daar zit de kracht van deze techniek. Zie ook de foto’s van gemaakte reparaties.

Voor spot-repair alle delen behalve dak en motorkap, liggende delen doen wij alleen in overleg met u. Voor polijsten en vliegroest is het ook mogelijk om liggende delen van de auto te behandelen.

Per spot-repair wordt er gemiddeld anderhalf uur gerekend. Voor polijsten rekent Gelukskleuren gemiddeld een half uur.

Ja, de temperatuur moet wel altijd boven de twaalf graden zijn, zowel binnen als buiten. Bij een situatie buiten geldt dat het droog moet zijn.